14 Eylül 2010 Salı

Bu Kursu Çok İstiyorum Bursu

Maksimum Akademi Bu Kursu Çok İstiyorum Bursu Kampanyası

Eğitim kalitesi ve öğrenci memnuniyetiyle ön planda olan Maksimum Akademi, Izmir’de bir ilke daha imza atıyor. KPSS, DGS, GENEL INGILIZCE, KPDS, ÜDS, TOEFL, IELTS, PROFICIENCY kurslarından herhangi birine gitmek isteyen 5 kişiye Burs imkanı sunuyor.

Alanında sağladığı güven ve başarı ile fark yaratan Maksimum Akademi, kendisi gibi farklı olan 5 kişiyi arıyor. Neden bu kursu çok istediklerini en fazla 200 karakter ile en iyi anlatan 5 kişiye burs veriyor. Yapmanız gereken tek şey info@maksimumakademi.com adresine, en fazla 200 karekter (boşluklar dahil) ile istediğiniz 1 kursu, neden istediğinizi anlatmak . Eğer siz de farklı olduğunuzu düşünüyor, “Bu Kursu Çok Istiyorum” diyorsanız yapmanız gereken ilk şey tüm iletişim bilgileriniz ile birlikte bize yazmak.

 

Bu Kursu "ÇOK ISTIYORUM BURSU" Kuralları

1-Kampanyaya Izmir ve Istanbul genelinde, 1 Eylül 2010 (saat 07:00) – 30 Ekim 2010 (saat 24:00) tarihleri arasında Maksimum Özel Eğitim Kurs Hizmetleri Basın Yayın Dan. Inş. Turz. San. Tic. Ltd. Şti. tarafından düzenlenmektedir
2- Kampanya başvuru şekli,  www.maksimumakademi.com adresinde yer alacaktır.
3- Başvuruların en geç 30 Ekim 2010 saat 24:00’a kadar gönderilmesi gerekmektedir. Bu tarihten sonra gelen başvurular kampanyaya dahil edilmeyecektir.

4- Başvuru formunun içerisinde adres ve kimlik bilgilerinin eksiksiz olarak yer alması gerekmektedir.

5- 200 karakterden fazla (boşluklar dahil) doldurulan başvurular geçersiz sayılacaktır.
6- Kampanya başvuruları sadece KPSS, DGS, GENEL INGILIZCE, KPDS, ÜDS, TOEFL, IELTS, PROFICIENCY kursları için geçerli olacaktır.

7- Kampanya’da Asil sayısı kadar yedek de belirlenecektir.

8- Kampanya’ya katılan adayların başvuruları Maksimum Akademi tarafından elenecek ve , en beğenilen 10 başvuru isim belirtilmeden
www.maksimumakademi.com adresinde oylamaya çıkacaktır.5 Kasım 2010 ve 25 Kasım 2010 tarihi arasında en çok oyu alan ilk 5 yorum asil, ikinci 5 yorum yedek olarak 26 Kasım 2010 Tarihinde açıklanacaktır.
9- Ayrıca sonuçlar, başvuru formunda belirtilen e-posta adreslerine de gönderilecektir.

10- Asil olarak seçilenler için kurslara son başvuru tarihi 2 Aralık 2010; yedek talihliler için son başvuru tarihi 6 Aralık 2010’dur.

11- Kampanyaya aynı kişi birden fazla kurs için ayrı başvuru ile katılamaz.
12- Bir kişiye birden fazla kurs verilmez.
13- 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile kurs verilmez.
14- Kampanyaya katılan ve kurs almaya hak kazanan kişi, bu hakkını 3. Bir kişiye devir edemez, satamaz ya da erteleyemez. Bu kampanya 2010 – 2011 eğitim dönemi için geçerlidir.
15- Maksimum Akademi’nin kayıtlı bir öğrencisi kampanyayı kazandığı takdirde, ödemiş olduğu kurs ücreti kendisine iade edilir.
16- Kampanyaya, Maksimum Özel Eğitim Kurs Hizmetleri Basın Yayın Dan. Inş. Turz. San. Tic. Ltd. Şti çalışanları katılamazlar. Katılmış olsalar dahi kazanmaları halinde kurs verilmez.