23 Eylül 2010 Perşembe

DİYARBAKIR - HANİ HALK EĞİTİM MERKEZİ'NDE KURS KAYITLARI DEVAM EDİYOR

DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Hani ilçesi Halk Eğitim Merkezi'ndeki kursları kayıtları devam ediyor.
Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdulbaki Üçdağ, birçok dalda kursların açıldığını ve kayıtların 15 Ekim'e kadar devam edeceğini belirtti. Ayrıca branşlarında deneyimli belge yada diploması olan usta öğreticilerin de kurslara bir an önce başvurularını yapmalarını isteyen Üçdağ, açılacak kursları şöyle sıraladı:
"Ev hanımları ile genç kızlara yönelik açılacak kurslar: Giyim kursu, makine nakış kursu, el nakış kursu, el sanatları, trikotaj konfeksiyon ve hazır giyim, ipek halıcılık, Hereke halıcılık, kilim, kuaförlük, makrome, anne- çocuk eğitimi.
Karma kurslar: Anne kız okuldayız okuma yazma kursu, 2. kademe yetişkinler eğitimi başarı belgesi kursu, temel bilgisayar kursu, bilgisayar operatörlüğü, İngilizce, halk oyunları, üniversiteye hazırlık, kalorifer ateşçiliği, SBS kursları, ebru kursu, bilgisayarlı muhasebe kursu, gitar, bağlama, açık ilköğretime hazırlık kursu, açık lise kursları.
Meslek edindirme kursları: Tugay Komutanlığı ile işbirliği yapılarak açılacak erbaş ve erlere yönelik kurslar, tarımsal amaçlı kurslar."

Kaynak: http://www.haberx.com/diyarbakir_hani_halk_egitim_merkezinde_kurs_kayitlari_devam_ediyor%2817,n,10456100,142%29.aspx

Hiç yorum yok: